Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Öko Tisztitószerek

Ön itt jár: Kezdőlap >

Öko Tisztitószerek

Mivel ruháink folyamatosan érintkeznek bőrünkkel, fontos, hogy természetes alapanyagokból előállított mosószereket használjunk. A takarításkor használt vegyszerek ráadásul még erősebbek, ezért elkerülhetetlen a fokozott elővigyázatosság. Váltson Ön is öko tisztítószerekre!

Rendezés:

Öko tisztítószerek az egészségért

Manapság a különböző tisztítószerek kínálata óriási, és az áruk is megfizethető, azonban ezeknek a termékeknek a nagy része olyan mesterségesen előállított kémiai anyagokat tartalmaz, amelyek nemcsak a környezetre, de az emberek egészségére is közvetlen negatív hatással van. A hagyományos tisztítószereknek azonban vannak olyan, természetes összetevőkből készült alternatívái, amelyek környezetbarátok, és még közvetlen érintkezés esetén sincs egészségkárosító hatásuk.

Hatékonyan és egyben természetesen

Az öko tisztítószerek rendkívüli előnye, hogy használóik nem lélegeznek be káros vegyi anyagokat, kifejezetten bőrbarátak, nem gyúlékonyak, összetevőiknek hála mégis rendkívül hatékonyan veszik fel a harcot a szennyeződésekkel szemben. A természetes tisztítószerek mindemellett csak olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek biológiailag lebomlanak, és a természetbe kerülve nem károsítják az élővilágot. Tekintse meg webáruházunk termékeit, és kérdéseivel keresse munkatársainkat!

Keresés