Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.461 Ft
Menny.:db
Várható szállítás: 2021. július 28.
A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.
Sötét színét magas nádmelasz tartalmának köszönheti.

Tápanyagtartalom (100g-ban):
Energiaérték: 1600 KJ / 400 kcal
Fehérje: <0,2 g
Szénhidrát: 99,9 g
Zsír: 0 g

Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos kristály fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.Kellemes ízű utó íz mentes .

Jó tudni: a boltokban kapható "barnacukor" a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve. Így az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral.

A nádcukor előnyei:

- Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb).
- Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb
- Ízében egyedibb

Laktóz mentes
Natúr termék
Nem génmanipulált
Vegán termék
Szerezhető hűségpontok: 15
Megbízható gyártóktól
Megbízható alapanyagokból

Naturmind lágy sötét barna nádcukor 500g

1.461 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.
Sötét színét magas nádmelasz tartalmának köszönheti.

Tápanyagtartalom (100g-ban):
Energiaérték: 1600 KJ / 400 kcal
Fehérje: <0,2 g
Szénhidrát: 99,9 g
Zsír: 0 g

Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos kristály fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.Kellemes ízű utó íz mentes .

Jó tudni: a boltokban kapható "barnacukor" a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve. Így az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral.

A nádcukor előnyei:

- Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb).
- Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb
- Ízében egyedibb

Laktóz mentes
Natúr termék
Nem génmanipulált
Vegán termék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére