Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Higiénia

Ön itt jár: Kezdőlap >

Higiénia

Fontos, hogy bőre minél kevesebb mesterséges kémiai vegyülettel érintkezzen, ezért jó alternatívát jelentenek a hatékony, természetgyógyászati szempontból is megfelelő készítmények. Termékeink között ugyanúgy megtalálja a legkülönbözőbb biofertőtlenítőket, mint a kínai orvoslás többezer éves eredményeire alapozott tisztálkodási szereket. Válogasson kínálatunkban!

Rendezés:

Higiénikus öko tisztálkodószerek

A napi alapos tisztálkodás elengedhetetlen, ha egészséges, higiénikus életmódot szeretnénk fenntartani. Mivel a bőr rendkívül kitett a különböző környezeti hatásoknak, fontos, hogy rendszeresen megtisztítsuk, különös figyelmet fordítva a halatokra, az arcra, a kezekre, illetve a lábakra, valamint a száj higiéniájára. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a mértéktelen tisztálkodás károsíthatja is a bőrt, különösen, ha olyan mesterséges eredetű termékeket használunk, amelyek kiszáríthatják, zsírtalanítják azt.

Minőségi, környezetbarát higiéniai termékek

Webáruházunkban kizárólag olyan organikus termékeket talál, amelyek természetes módon segítik a higiénia fenntartását. Legyen szó fogselyemről, kézgélekről vagy éppen tamponokról, termékeink nem irritálják bőrét, így egészséges kiegészítőül szolgálnak a mindennapokban, és semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak. Válogasson webshopunk kínálatában, és kérdéseivel forduljon szakértő munkatársainkhoz!

Keresés